Mixed Media ~ Accept Yourself

- mei 22, 2023


Regelmatig blader ik door mijn journals. Op zoek naar iets, om ideetjes op te doen of gewoon omdat ik dat leuk vind. Mijn Dylusions Creative Journal Small is op een paar pagina's na vol. Op 2 daarvan had ik lang geleden al eens een keer een achtergrond gemaakt en ik vond het tijd worden om ze nu eens af te maken.

Ik begon met deze blauwe.
Met een cijfer stencil en turquoise stencilde ik eerst, daarna stencilde ik de bloemen met witte acryl verf. Nog een tekst stempel hier en daar en wat mark making en de achtergrond was naar mijn zin.

Uit het Essential Paper Frames blok koos ik een frame en plakte hier en daar een stuk op samen met wat stukjes washi scallop-tape.
Het hoofd komt uit stans blok no 1 van Art by Marlene. Ik gebruikte hem hier ook al eens. 
De vis knipte ik er dit keer af en maakte een kroon van gekleurde en zwart-witte scallop wasi tape. Uit een vel van één van de collage blokken knipte ik het lijf. 
De quote is van ABM.

You May Also Like

0 message(s)