Mixed Media ~ Follow the Footsteps

- mei 10, 2023


Aan de achterkant van mijn zelfgemaakte ini-mini zig-zag journal ging ik weer met de regenboog kleurtjes aan de slag. En deze keer koos ik ervoor om ze met de Gel Plate aan te brengen. Ik vergat ook niet wat textuur op de plate aan te brengen met wat zelfgemaakte stempels dus dat ging heel goed 👍 

Hier en daar kun je nog wat verf zien zitten dat een vorige keer achter gebleven was op de Gel Plate. Ik vindt dat altijd ontzettend mooi!


Om er eenheid in te houden stempelde en stencilde ik over de volle lengte met dezelfde materialen. Daarna kon ik gaan bedenken wat ik erop wilde maken.

Ik besloot een 'verhaaltje' te gaan vertellen dat over alle tags loopt. 
Iedereen is op weg naar het paleis voor een... feestje?, wie zal het zeggen. Het is een lange reis die begint als het zonnetje nog schijnt en de aankomst is s'avonds als het maantje en de sterren al aan de hemel staan.

Het golfrandje dat de 'weg' ernaartoe moet voorstellen is een Dylusions stempel, de rest is van Art by Marlene.
Ik genoot met volle teugen van het maken van deze kant van het boekje, vooral omdat het passen en meten was met de betreffende figuurtjes; sommigen moesten wat aangepast worden in grootte wat ik deed in Photoshop.


 Onder het paleis plakte ik een stuk lint zodat ik het boekje daarmee dicht kan maken.
Op deze foto zie je de achtergrond van een pagina in de maak. Weer in regenboog kleuren, ik ben er helemaal weg van op het moment 😉


You May Also Like

0 message(s)