Mixed Media ~ A Better Place

- mei 29, 2023

Meestal werk ik op wit papier, daar kan ik het best mee uit de voeten.
Maar soms wil je eens wat anders dus koos ik voor Kraft.
Ik sneed een vel kraft papier van de Action in het formaat Perfect size van Art by Marlene en bracht met een spatel een laagje witte gesso aan. Die witte gesso is ook van de Action en dekt niet echt fantastisch dus ging ik er nog een keer overheen met witte acryl verf.

Voor de kleuren koos ik Turquoise van Dina Wakley en Island Parrot en Blue Lagoon van Dylusions. Met een vierkantjes stencil en een baby doekje veegde ik hier en daar de kleur weer weg.
Ik stencilde en stempelde nog wat  en plakte daarna hier en daar wat washi tape. 
De quote is van ABM en de grote letters sneed ik met de silhouette. Met een witte gel pen tekende ik in de P, A en E rondjes maar vond dat toch niet zo mooi en verfde het weer zwart. Het is nog een klein beetje te zien. 
Ik denk niet dat Kraft veel door mij gebruikt zal worden, geef mij maar een witte basis, maar zo voor een keer vond ik het wel leuk om op te werken.

You May Also Like

0 message(s)