Mixed Media ~ Chin Up

- mei 17, 2023


Soms wordt ik geïnspireerd door mijn eigen werk want
toen ik deze spread zag kreeg ik meteen zin om iets in die geest te maken.

Op een Perfect size vel van ABM begon ik met een cirkel van Neo Color 2 krijtjes. Met een natte kwast ging ik eroverheen om een aquarel effect te creëren maar ik denk dat mijn kwast te hard was want het papier begon te pillen. En dus moest ik een ander plan bedenken. 
Ik besloot met acrylverf verder te gaan en smeerde met mijn vingers de verschillende kleuren in/op de cirkel. Met aquarelverf in dezelfde kleuren maakte ik de lopers, daarna stencilde ik hier en daar. 

Ook ging ik nog met het Stabilo All potlood over de cirkel, stempelde met zwart wat figuurtjes en embosde met wit de kruisjes. 
Washi tape, een gestencilde tak, wat plaatjes uit verschillende ABM blokken en een quote maken het geheel af.You May Also Like

0 message(s)