Mixed Media ~ Try to be a Rainbow

- mei 12, 2023


Ik ben helemaal in de regenboog sfeer, het is zo lekker kleurrijk en vrolijk!
Deze regenboog maakte ik op een journal pagina van  Art by Marlene. Het is het formaat perfect size, 17 x 24 cm. 

Ik legde alle kleuren op een rijtje, van elk een drupje, en trok met een brede kwast de kleuren van de ene kant naar de andere.  Super snel en eenvoudig en gelijk een mooi resultaat!

Ik stempelde een hele serie bloemen en wat vlinders met een stempelset die ik al jaaaaaaaren heb liggen en kleurde ze met aquarel verf.  En ik streefde niet naar perfectie 😉
Op deze foto kun je naast de bloemen ook nog een experiment van mij zien. Ik ben al een tijdje zoekende naar de juiste onderlegger voor mijn werktafel en ik denk hem nu gevonden te hebben. Ik was er een beetje zat van dat ik constant mijn ondergrond ( snijmat) schoon moest maken als ik met verf bezig was. Dat kost ontzettend veel baby doekjes en/of keukenrol en dat vindt ik eigenlijk wel zonde.

Over de hele lengte van mijn werktafel heb ik nu een oude rol behang gelegd. Ik kan er naar harte lust op knoeien en hoef alleen de verf maar even weg/uit te vegen met een oude doek en ik kan weer verder. Tot nu toe bevalt het heel erg goed. Ik hoef ook niet meer naar een papiertje te zoeken als ik een stift oid wil uitproberen, ik doe het gewoon op de tafel 😂
Maar even weer terug naar de bloemen. Om de kleuren hier en daar nog wat intenser te maken gebruikte ik mijn polychromos potloden en zette hier en daar wat witte stipjes en lijntjes.

Toen ik ze op de regenboog aan het schikken was bedacht ik dat het wel leuk zou zijn als er iets op de regenboog zou rijden. En ik moest meteen denken aan het meisje op de skateboard dat ik ook op het ini-mini zig-zag tag-boekje van de vorige post gebruikte. Door dat meisje en de witte en zwarte strepen op de regenboog lijkt het net of er beweging in de pagina zit.

De quote schreef ik dit keer zelf, iets wat ik maar weinig doe.

You May Also Like

0 message(s)