Mixed Media ~ Believe

- mei 31, 2023


Zonder er al te veel over na te denken pakte ik wat kleurtjes en begon aan de achtergrond. Omdat ik wel al bedacht had dat ik de verf weer wat weg wilde vegen met een baby doekje had ik het papier al ingesmeerd met clear gesso.

Met een bloemen stencil veegde ik hier en daar wat weg maar ging  er later met wit nog een keer overheen omdat het me niet helder genoeg was. Ook stencilde ik nog met dezelfde kleuren wat bloemen op de gedeeltes die wit waren gebleven.
De kleuren had ik in secties van 3 aangebracht dus 3 plekken rood, 3 plekken geel etc. 
Dat deed ik vervolgens ook met de mark making (geen idee wat het juiste woord hiervoor in het Nederlands is; google vertalen zegt 'merken maken'); 3 secties rode stipjes, 3 secties gele stipjes etc.
Ook stempelde ik nog met zwart en een zelfgemaakte cirkel in wit.

Het hoofd komt uit Art by Marlene blok no 6 en is mijn meest favoriete, ik vind hem prachtig, vooral de ogen! Ik heb ze nu alle twee gebruikt maar heb hem gescand en kan hem vaker gebruiken als ik dat wil.
Het lijf knipte ik uit een oud scrap-vel. De vleugels zijn van een gestempelde vlinder en de cirkels erop en bovenop haar hoofd komen ook uit blok no 6.

You May Also Like

0 message(s)