Mixed Media ~ Quiet People

- juni 02, 2023


Ook dit keer probeerde ik niet al te veel na te denken over de kleuren en de achtergrond. Ik zocht er drie uit: Dylusions Cherry Pie en Fresh Lime en Happy van Art by Marlene. 

Elke kleur bracht ik maar 1x in een diagonale lijn aan en veegde met een baby doekje en een stencil hier en daar wat weg. Met dezelfde kleuren maakte ik hier en daar wat mark making en voor wat extra contrast stencilde ik ook nog wat cirkels in turquoise. Voor deze cirkels legde ik gaas over een geponsde cirkel.
Behalve het uiltje komen alle plaatjes uit het XXL blok van Art by Marlene. De uil komt uit Artsy Arabia. Omdat ik de bloem vaker wilde gebruiken op deze pagina (uiteindelijk gebruikte ik er maar 2) besloot ik hem te scannen en meerdere keren uit te printen. Omdat ik toch bezig was heb ik een hele pagina vol gemaakt maar de kleur in Photoshop bewerkt zodat ik wat variatie heb. 
Met zwarte fineliner schreef ik er een quote in van ABM.
De zwarte takken zijn ook gestencild maar ik gaf de blaadjes wat meer vorm met een zwarte fineliner en Black Marble van Dylusions.


You May Also Like

0 message(s)