Mixed Media ~ Your Dream

- juni 24, 2023


Voordat ik op deze pagina met kleur aan de gang ging bracht ik met een stencil modeling paste aan.
Toen dat goed droog was ging ik met aquarelverf aan de gang.
Omdat het bij de mini-pagina die ik hiervoor maakte zo goed uitpakte bracht ik hier en daar met mijn vinger een heel klein beetje Lemon Drop van Dylusions over de aquarelverf aan. Het verschil is duidelijk te zien op de groene stukken.

De modeling paste die ik heb bevalt me niet zo heel erg goed, hij blijft niet wit en hier en daar laat hij los. Daarom stencilde ik er met wit wat overheen zodat het er toch iets meer uit springt.

Met witte en zwarte verf maakte ik stukjes gestreepte border en zocht daarna plaatjes die een beetje goed tot hun recht zouden komen op deze kleurrijke pagina. 
Ik denk dat dat wel gelukt is met deze libelle's. Ze hebben vrijwel dezelfde kleuren als de achtergrond maar vallen toch goed op. Het beetje paars dat in de grote Libelle zit heb ik heel subtiel terug laten komen door middel van een Neocolor II krijtje. Om het zwart nog iets meer terug te laten komen in de pagina heb ik nog wat gestempeld en gespetterd. De zwarte quote en rand om de pagina zorgen ervoor dat het een mooi geheel is geworden.

You May Also Like

0 message(s)