Mixed Media ~ Be Free

- juni 22, 2023


De eerste pagina in het nieuwe boekje. Als kleuren gebruikte ik Fresh Lime en Peony Blush van Dylusions en Turquoise van Dina Wakley.

Door de Peony Blush vond ik hem wat te pastel achtig geworden dus besloot ik er hier en daar met Lemon Drop (D) overheen te gaan. Doordat dat een fluoriserende kleur is worden de onderliggende kleuren feller en de Peony Blush wordt wat oranje. Persoonlijk vind ik dit effect heel erg mooi.
Voordat ik dat deed had ik al gestencild en gestippeld met dezelfde kleuren en wit. Daarna spetterde ik nog wat wit.

Ik koos voor huisjes waarvan ik al eerder meerdere uitprintte (voor deze pagina) omdat ik toen niet wist welke grootte ik wilde gebruiken. Die kwamen nu heel goed van pas. Het slakje komt uit Back to Nature. Het originele huisje knipte ik eraf en plakte er een andere voor in de plaats.
De gestencilde bloem in de linker bovenhoek vind ik net een zonnetje lijken en met een wolkje erbij was de lucht wat mij betreft ook helemaal af!


You May Also Like

0 message(s)