Mixed Media ~ Love More

- juni 28, 2023


Ik probeer mezelf af en toe uit te dagen door kleurencombi's buiten mijn comfort zone te gebruiken. Die achtergronden vind ik vaak wel mooi geworden maar blijken altijd een uitdaging te zijn om af te maken. Dit keer was het niet anders.

Wat ik wel wist is dat ik iets met geel erin wilde gebruiken omdat paars en geel tegenover elkaar liggen in het kleurenwiel en daardoor heel sprekend zijn samen. Maar om de juiste plaatjes te vinden was nog wel een dingetje. Geel genoeg tussen alle die cuts van Art by Marlene maar het moet, vind ik, ook een samenhangend geheel vormen en dat was in dit geval wat lastiger.
Wat leuk is van het XXL Golden Oldie boek van Art by Marlene is dat ze veel plaatjes die ook in de andere blokken voorkomen een andere kleur heeft gegeven.  Dit meisje kende ik van een ander blok en daarin is ze (als ik het me goed herinner) roze/paars.

Voor een ander project had ik de bloem (ook uit het XXL boek) al eens geprint in allerlei andere kleuren waaronder deze gele. Die paste er precies bij. Van één knipte ik de binnencirkel eruit, de ander kreeg een quote. De gele hartjes zaten op dezelfde pagina als het meisje.
De bril (Dylusions stempel) die ik in de eerste instantie voor iets anders had bedacht kwam voor dit meisje goed van pas.


You May Also Like

0 message(s)