Mixed Media ~ Love

- juni 16, 2023


De techniek waarmee de achtergrond van deze pagina gemaakt is kende ik al, maar soms moet je er even weer door iemand anders aan herinnerd worden 😉.  

Ik zocht een paar glaasje, zette ze op de kop op mijn Perfect Size vel van Art By Marlene, spoot het nat en bracht de kleuren aan. 
Toen het droog was haalde ik de glaasjes eraf en dit is hoe het er dan uit ziet.
Om de kleuren nog wat intenser te maken ging ik er hier en daar nog even met een extra laagje overheen. Daarna was het bedenken wat er verder van te maken. Er is heel veel de revue gepasseerd maar uiteindelijk koos ik voor hartjes en het woord LOVE. Ik stempelde hartjes, tekst en spetterde met zwart.
Het zwarte hart stempelde ik met een zelfgemaakte foam stempel, ik knipte een paar uit een vel van een woordzoeker boekje (en vond op de grootste ook nog eens het woord LOVE), en de gekleurde de hartjes komen uit verschillende blokken van ABM.

Met een zwarte Posca pen trok ik lijnen om de cirkels en een paar hartjes. Ik zette nog wat witte stipjes en plakte de letters en de boogjes op.
Weer een heerlijke kleurrijke pagina waar ik ontzettend blij mee ben!

You May Also Like

0 message(s)