Mixed Media ~ The Music of Your Soul

- juni 12, 2023


Mijn inspiratie voor deze pagina komt van Tambaramba. Ik laat mij wel vaker door haar inspireren maar meestal worden mijn pagina's toch wat 'cleaner' ( strakker is misschien een nog beter woord) dan die van haar. 

Dit keer is het beter gelukt om het wat meer in haar stijl te houden maar of ik er nou echt happy mee ben? Het totaal plaatje qua kleuren spreekt me wel aan, maar.....ik weet het niet.
Uit een achtergrondvel van het XXL Golden Oldie boek knipte ik de halve cirkels die je onderaan de pagina ziet. En van daaruit begon ik met kleuren van de pagina. Daarna bracht ik hier en daar wit aan en veegde het met behulp van een stencil weer weg. Na het aanbrengen van wat mark making en stempels besloot ik nog wat extra wit toe te voegen met een vierkantjes stencil en de halve cirkel rechts bovenin op te plakken.

Ik 'schreef' met zwarte posca pen rondom de cirkels, spetterde nog met zwart en toen was mijn fantasie op.
Ik heb nog even gezocht naar een plaatje dat ik er evt op kon plakken maar de pagina is er gewoon te druk voor. Daarom koos ik voor de quote uit het Sticky Quotes blok van Art By Marlene.


You May Also Like

0 message(s)