Mixed Media ~ On Fire

- juni 04, 2023


De achtergrond van deze pagina lag ver buiten mijn comfort zone.
Maar ik wil niet steeds in dezelfde kleuren blijven hangen, daarom besloot ik een achtergrond  uit het XXL boek van Art by Marlene na te bootsen. Ik had die achtergrond natuurlijk in zijn geheel op mijn Perfect size vel kunnen plakken maar dat vond ik dan weer iets te makkelijk. En helemaal hetzelfde is hij nou ook weer niet. 
Ik was wel heel erg tevreden over hoe hij er uit ziet, maar om er iets passends op te vinden was nog wel even een dingetje.
In hetzelfde XXL boek vond ik uiteindelijk alles. Het hoofd, de bloemen op haar hoofd (de kroon had ze al), het lichaam, de benen/schoenen en de kwasten. Ik had een hele serie van die kwasten uitgeprint voor een ander project en toen ik ze zo zag liggen ontstond dit idee.
Het zwart-witte kader maakte ik al eerder voor een andere pagina maar vond het er toen toch niet bij passen. Nu kwam hij wel goed van pas. Ik maakte hem van een kader die om de pagina's in het Paper Frames blok zitten. Op de witte achterkant zette ik de zwarte blokjes.

De druppels en de grote vlek komen uit de gratis color swatch sheet van Andrea Gomoll. Ik had ze natuurlijk zelf kunnen tekenen maar dit was makkelijker 😉

De achtergrond mocht dan wel buiten mijn comfort zone liggen, het uiteindelijke resultaat vind ik fijn om naar te kijken!

You May Also Like

0 message(s)