Mixed Media ~ The Beauty

- juni 30, 2023Weer een achtergrond buiten mijn comfort zone. Wel met geel en lime groen, dat zijn samen met turquoise mijn go to kleurtjes, maar dit keer koos ik ipv turquoise voor Forrest (ABM). 

Donker groen is ook echt een kleur die ik niet vaak pak voor een achtergrond. Maar omdat ik hem onlangs aanschafte,  om blaadjes etc ermee te schilderen, besloot ik hem toch ook te proberen voor een achtergrond. En ik moet zeggen, het viel/valt me niet tegen.
Dit komt natuurlijk ook omdat ik insecten gebruikte voor deze pagina. Die zitten meestal tussen het groen dus dat maakt het in mijn ogen al makkelijker. Ze komen allemaal uit Back to Nature, alleen de cirkeltjes komen uit blok no 4 (beide ABM).

De rand is gestempeld (ABM). 
Het 'gaas' stempelde ik met de binnenkant van een stuk dik karton.

Betekenis afkorting(en):

ABM = Art by Marlene


You May Also Like

0 message(s)