Mixed Media ~ With Love

- juni 18, 2023


Graag wissel ik verschillende technieken af en dit keer was het weer de beurt aan Brusho. Ik begon met een stencil die ik op mijn Perfect Size pagina (beide Art By Marlene) legde en tamponeerde daarop met mijn Versafine Watermark inkpad. Daarna embosde ik dat met clear embossingpoeder .

Met een selectie regenboog kleuren kleurde ik daarna de pagina. In mijn ogen was hij ontzettend mooi geworden maar ook wel weer moeilijk om wat mee te doen.
Ik besloot één van de kwasten die ik over had van deze pagina te gebruiken en er vlindervleugels op te plakken. Een tube verf werd ook een vlinder. Hiervoor gebruikte ik de vlinders van de Paper Elements Fly Away.
Met een snijmal sneed ik de krullen die je hierboven ziet maar uiteindelijk gebruikte ik ze niet en koos weer voor boogjes. Dit keer gemaakt met een stencil op een woordzoeker pagina met zwarte verf.
Voor de rest deed ik niet zo heel veel aan deze pagina behalve spetteren met Dr Ph Martin's bleedproof ink, dat is het enige wat werkt op een water gedragen ondergrond.

You May Also Like

0 message(s)