Mixed Media ~ Art Supplies

- juni 08, 2023


Voor deze pagina koos ik de kleuren Happy van ABM en Fresh Lime en Cut Grass van Dylusions. Ik had mijn focal points al uitgezocht, 2 vogels van de stempelset 'Don't Worry 'bout a Thing', en had ze al gescand en uitgeprint op aquarel papier (Florence 200g smooth Watercolorpaper). 

Misschien raar maar ik doe dat eigenlijk met alles, scannen en daarna verkleinen/vergroten of de richting veranderen. Voor mij is dat ook een vorm van creativiteit en daardoor creëer ik nog meer mogelijkheden met mijn spullen. En vraag me niet waarom, maar ik wilde deze twee net andersom dan ze officieel zijn 😂
In het XXL Golden Oldie blok van Art by Marlene vond ik de kwast, het vogelhuisje en de banner, de blaadjes zijn gestempeld en ingekleurd met aquarelverf en de boogjes stempelde ik met cirkels etc uit stempelsets van ABM. De vogels kleurde ik in met de aquarelset van Jane Davenport en om ze beter op de kwast te laten staan kortte ik van beide 1 pootje in.

De quote (ABM) vind ik heel toepasselijk want ja, hobby spullen verzamelen is inderdaad een hobby op zich 😂😂😂

You May Also Like

0 message(s)