Mixed Media ~ Let Me Adjust My Crown

- juni 10, 2023


Van deze achtergrond maakte ik helaas geen foto voordat ik begon te plakken. Jammer want hij was ontzettend mooi geworden; ik was er in ieder geval heel content mee!

Ik had gekozen voor Squeezed Orange, Bubblegum Pink en Rose Quarts van Dylusions. Het stencilen en de mark making deed ik ook met deze kleuren maar besloot er 1 afwijkende kleur bij te gebruiken. Dat werd Turquoise (hoe kan het ook anders) van Dina Wakley.
Met een stempel zette ik gedeeltelijk het kader (met de cirkels) en trok hem door met een zwarte posca pen. De bloemen (stempels ABM) verkleinde ik iets in Photoshop, anders vond ik ze wat te massief op de pagina. Ik besloot ze niet in te kleuren omdat de rest al kleurrijk genoeg is. 

De dame had ik al uitgezocht maar wist nog niet precies wat ik met haar wilde. Als bodem gebruikte ik de boogjes uit de Sticky Quotes van ABM. Omdat ik ze vaker wilde gebruiken scande ik ze en printte ze op gewoon print papier. In mijn bakje reeds uitgeknipte Dylusions stempels kwam ik de kroon tegen en zo viel alles ineens op zijn plaats. 

De quote is ook van Dylusions en typte ik uit met het door mijzelf gemaakte lettertype. Het woord Crown stempelde ik met een stempelset die ik al jaaaaaaaaaaren heb.

You May Also Like

0 message(s)