Mixed Media ~ I should be cleaning my house...

- juni 06, 2023Ook met deze achtergrond maakte ik het mezelf niet makkelijk.
De kleurencombinatie zag ik in één van mijn oude journals en pakte voor die spread heel goed uit. Maar ik wist niet meer dat ik er toen ook moeite mee had om er wat van te maken.


Waar ik wel meteen erg blij mee was, was dat ik de zijkanten van de pagina grotendeels wit had gelaten. Ik kon er nu nog wat bij stencilen in dezelfde kleuren. Aan de hand van het enige plaatje dat er in mijn ogen bijpaste koos ik de kleuren voor de stipjes. Verder stencilde en stempelde ik nog wat in zwart en wit.
De dame met de bollen wol komt uit het blok So-Fish-Ticated. Ik wist niet zo goed hoe ik haar in de pagina moest verwerken tot ik in mijn bakjes Dylusions stempels de theekopjes tegenkwam. Ik kleurde ze met potlood en aquarelverf in de bijpassende kleuren en plakte alles op- en in-elkaar. Ik verkleinde 1 van de bolletjes wol en printte die in een paar andere kleuren uit en legde ze op de schoteltjes.

De quote vind ik hilarisch en is me op het lijf geschreven 😂😂😂
Ik ga ook liever wat creatiefs doen dan poetsen 😉

You May Also Like

0 message(s)