Mixed Media ~ Be Happy

- juli 06, 2023


Rood en oranje koos ik als hoofdkleuren voor deze spread in mijn mini-album. Ik bracht ze met mijn vingers aan in verticale stroken. Daarna stencilde ik met dezelfde kleuren het ruitjes patroon. De gele kruisjes zette ik met een posca pen, net als de witte stipjes.
In het XXL Golden Oldie blok van Art by Marlene vond ik de kat. Ik knipte zijn kroon eraf en daarvoor in de plaats maakte ik een puntmuts, ook van een plaatje uit het XXL blok. Geen idee wat dat voor moest stellen...


...en de kleur was ook niet goed. Maar met wat kleurpotloden en stipjes met een witte poscapen  kreeg ik hem aardig goed passend bij het strikje, ook uit één van de blokken.

De grote bloemen komen ook uit het XXL blok en kleurde ik in Photoshop in heel veel verschillende kleuren. Ik heb er een aantal vellen van uitgeprint. Dit keer koos ik ervoor de harten van de bloemen te laten voor wat ze zijn en er geen tekst in te zetten. De blaadjes zijn gestansd.
De boogjes en tekst zijn van Art by Marlene uit het Sticky Quotes blok. De halve cirkels knipte ik uit een stuk scrappapier.

You May Also Like

0 message(s)