Mixed Media ~ Relax

- augustus 16, 2023


De linkerkant van deze pagina maakte ik gelijktijdig met de 1e pagina van dit album omdat het de voor- en achterkant van een signature zijn. Om er toch een spread van te kunnen maken kleurde ik de 1e pagina van de 2e signature met dezelfde kleuren aquarelverf.

Het plaatje van de grote uil (ABM) koos ik eerst uit waarna ik besloot er een tak of iets dergelijks onder te maken. Omdat ik een tijdje terug een aantal stansen had gekocht (AE) met blaadjes, takken etc. leek het me wel leuk daar iets van te gebruiken.

Ik sneed de tak uit groene cardstock waarna ik de tak en blaadjes nog wat kleurde met potlood (P). Achteraf denk ik dat ik er nog wat meer mee had moeten doen maar wat weet ik ook niet precies 😬

Voordat ik alles opplakte stencilde en stempelde ik nog op de pagina en zette turquoise stipjes met een posca pen.
De quote is van ABM.


Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AE = AliExpress
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley
P = Polychromos

You May Also Like

0 message(s)