Mixed Media ~ Paint Your Dreams

- augustus 05, 2023


Deze laatste dubbele pagina in mijn zelfgemaakte mini album pakte niet zo uit als ik dat graag gewild had.

Ik besloot weer met de regenboog kleuren te werken: Postbox Read, Squeezed Orange, Fresh Lime, Funky Fuchsia (D), Happy (ABM) en Turquoise (DW). Die kleuren bracht ik dmv een stencil (ABM) aan. Het eindresultaat was mooi maar wel een beetje druk 😕.

Aangezien ik niet zo goed wist hoe verder te gaan kleurde ik wat delen van het gestencilde met een zwarte posca pen. Daarna zette ik stempels (AE) met de gebruikte verf want ik had het plaatje van de beer inmiddels al uitgezocht en daar pasten die spetters goed bij. En ook gebruikte ik een meetlint stempel (geen idee waar ik die ooit vandaan gehaald heb) voor de border.

Ik zocht er nog een verftube bij, spetterde met wit, zwart en wat paars en plakte de plaatjes op. 
Omdat ik het nog steeds niet zo geweldig vond plakte ik er nog wat gestempelde boogjes (D) bij.
Tussen de quotes van ABM vond ik 'Paint Your Dreams' en aangezien Paint al op de tube stond knipte ik dat er af, plakte de rest op en hield het daarmee voor gezien.

Ik maakte een YouTube filmpje waarin ik door het complete album blader.
Het is de 1e keer dat ik een dergelijk filmpje opgenomen heb en ook al had het beter gekund, het is niet slecht 😉 

Je kunt hem hieronder bekijken of op YouTube door op deze link te klikken: 
Betekenis afkortingen:

A = Action
AE = AliExpress
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)