Mixed Media ~ Shine

- augustus 20, 2023


Sinds ik in de kleine boekjes bezig ben zie ik er een beetje tegenop om met een grotere pagina aan de slag te gaan. Daarom wederom een pagina voor het mini album.

De achtergrond voor deze pagina maakte ik op het dylusions papier met acrylverf. Om het wat levendiger te maken gebruikte ik hier en daar een paar fluoriserende kleuren over de ondergrond.
Het meisje is uitgeprint; ik heb haar inmiddels al heel vaak gebruikt maar heb nog altijd 1 origineel exemplaar dat ik maar niet lijk te durven gebruiken 😂. Ik kleurde haar nog wat bij met aquarelverf en potloden. De jurk knipte ik uit zwart-wit papier en zette er met een zwarte fineliner een sierrandje langs.

Met een snijmal van ABM sneed ik bloemen uit zwart karton en plakte er hier en daar gedeeltes van op. Het woord Shine komt uit een quotes blokje van ABM.Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)