Kerst Home Deco ~ Etagere

- december 04, 2022


Van 2 dienbladen maakte ik een etagere.
Toevallig zien de dienbladen er bijna hetzelfde uit maar ze horen van oorsprong niet bij elkaar.

Voor de stok (geen idee hoe dat genoemd wordt 😂) tussen de dienbladen gebruikte ik het houten handvat van een oude bbq spatel. 
Met houtlijm en schroeven maakte ik de delen aan elkaar vast. 
Op de hoeken van het onderste dienblad lijmde ik 4 kralen en gaf alles een paar laagjes chalkpaint.
Voor het distressen van de randen gebruikte ik zwarte acryl verf.
Een snelle en eenvoudige DIY met een leuk resultaat!

De ballen slinger die je op deze foto ziet is gemaakt met de rode ballen die zo ongelofelijk moeilijk wit te krijgen waren. Ik schreef er al over in deze blogpost
Ik ben de tel kwijt geraakt maar ik denk dat er wel 7 a 8 lagen verf op zitten. Toen het maar steeds niet wilde lukken besloot ik witte acryl verf te mengen met bakpoeder en het daarmee wat dikker op te brengen. Het dekte niet in 1x maar was uiteindelijk wel de oplossing.

In tegenstelling tot de andere ballen slinger deed ik de toppers er niet weer op maar knipte het 'tuitje' van de ballen, daardoor kan deze ook na de kerst blijven liggen. De houten sneeuwvlok lijmde ik met het lijmpistool aan de knoop aan het einde van de slinger. De vierkante kralen zijn van de Action.

You May Also Like

0 message(s)