Kerst Home Deco ~ Klokjes

- december 01, 2022


Tijdens het zoeken naar oude planken vond ik ineens een aantal mini bloempotjes, en meteen was er weer een idee geboren.

Ik boende ze schoon, knipte iets minder dan de helft van twee houten kralen en lijmde ze met het lijmpistool vast. Daarna gaf ik ze een aantal laagjes witte chalkpaint.
Om ze wat ouder te laten lijken ging ik er lichtjes overheen met Decorfin Patina Antiek bruin.
Vanaf de bovenkant rijgde ik een stuk jute touw van twee kanten naar de binnenkant van het klokje en en legde een knoop aan de binnenkant. Dit deed ik ook aan de bovenkant, iets boven het klokje. Door de knoop binnenin het klokje komt het gewicht niet  terecht op de kraal maar op het potje. Ik weet niet zeker of de kraal dat gewicht wel aan zou kunnen.

Ik had nog een aantal decoratie stokjes en daarvan knipte ik 1-tje in twee delen. Omdat ik hem iets uit het potje wilde laten steken legde ik nog 2 knopen onder de 1e en lijmde hem daar aan vast.
De 'klok' van gaas heb ik al jaren.
Als ik hem gebruik dan gebruik ik hem altijd als stolp, maar nu zag ik er ineens ook een klok in dus lijmde ik er een stuk touw met eenknoop in, wat decoratie erop en hij kan een ronde mee als kerst deco.


You May Also Like

0 message(s)