Kerst Home Deco ~ Grote en Kleine Rudolph

- november 30, 2022


Van alle DIY's die ik tot nu toe maakte heb ik genoten, maar deze, geïnspireerd door Pinterest, vond ik het aller leukst om te doen!

Ik zaagde van twee oude planken de hoofden en zocht tussen mijn wood slices van de Action naar het goede formaat neuzen. Daarna ging ik de tuin in voor takken die als geweien konden dienen. Aan de appelboom hing een geknakte tak en die had de perfecte takken want er zit ook nog wat mos op 👍 

Met wat witte verf distressde ik de planken en verfde de neuzen met Amsterdam Acryl Karmijnrood.
Voordat ik de ogen en mondjes erop schilderde tekende ik op zwart papier, knipte ze uit, plakte de neuzen vast zodat ik  wist waar ze moesten komen en legde ze erop om te zien wat ik het mooist vond; ronde of ovalen ogen. Mijn keus viel op het laatste. Voor de highlights gebruikte ik witte Tulip.
Voor de takken boorde ik aan de bovenkant 2 gaten en lijmde ze erin vast. Ik lijmde voor de gein ook nog wat mini dennenappeltjes op de takken.

Mijn inspiratiebron had geen oren maar die wilde ik wel. Voor de kleine Rudolph gebruikte ik dezelfde houtjes die ik als vlam voor mijn houten kaarsen gebruikte en voor de grote sneed ik 4 oren uit een stukje triplex dat ik uit het wijnkistje had gesneden. Ik plakte 2 op elkaar om ze iets dikker te maken.  
Met houtlijm en het lijmpistool plakte ik ze vast en daarna ging ik weer aan de slag met decoratie materiaal.
Ze bleven ondanks alle decoraties keurig staan maar voor de zekerheid besloot ik toch een stukje afvalhout aan de achterkant te lijmen. Ik pakte het eerste dat ik zag liggen, 2 driehoekjes, en pas een paar dagen later dacht ik: 'het lijken net staartjes' 😂
Zijn ze niet ongelofelijk schattig?! 😍
You May Also Like

0 message(s)