Kerst Home Deco ~ Deegrollers

- november 11, 2022


Zonder YouTube zou ik nooit op het idee zijn gekomen om home deco te maken van deegrollers.

Nou heb ik voor deze kerst-deegrollers geen echte gebruikt maar ze zelf gemaakt. Dat is heel eenvoudig.  
Ik zaagde wat stukken van een kapotte bezemsteel, deze was iets dikker dan de gangbare, en voor de handvatten gebruikte ik Wooden Peg Dolls van de Action. 

Twee bezemsteel stukken kregen 2 laagjes witte chalkpaint en 1 twee lagen groen/grijze muurverf.
De Peg Dolls smeerde ik in met Antiek Patina van Decorfin, veegde het overtollige af met een stukje keukenpapier en lijmde ze vast met het lijmpistool.
Met de Silhouette sneed ik de teksten uit matte vinyl en bracht ze met transfer tape aan op de deegrollers. Even een laagje mod podge erover om het in te sealen en daarna kon ik ze versieren met wat lint, groen, dennenappeltjes, belletje, besjes en candy schijfjes. Het laatste is volgens mij gemaakt van fimo en is van Picket Fence Studios; Christmas Candy Mix.

You May Also Like

0 message(s)