Kerst Home Deco ~ Jingle Bells

- november 27, 2022


Een super eenvoudig, maar daarom niet minder leuke home deco voor kerst.

Het Jingle Bell muziek papier downloade ik van Mother Thyme en printte het op schetsboek papier van de Action. Dit papier zit in een blok, is niet helemaal wit en heeft een vintage uitstraling (vind ik althans 😉).

Het lijstje (ook van de Action) liet ik voor wat het was want ik wilde het neutraal houden. Met het lijmpistool lijmde ik de decoraties en ook de belletjes vast.
De grote bellen kocht ik bij de budget markt hier in het dorp. Ze waren zo goedkoop dat ik er 4 mee nam 😂. Ik spoot ze wit en schuurde ze hier en daar lichtjes op zodat de originele gouden kleur weer wat naar boven komt. Ze waren naar mijn zin, maar nu ik ze zo op de foto zie vind ik ze toch nog te wit. Ik denk dat ik er nog met wat Decorfin Patina antiek bruin overheen ga.

You May Also Like

0 message(s)