Kerst Home Deco ~ Wantjes

- november 25, 2022


Het patroon van de grote wanten verkleinde ik voor deze mini variant. En dit keer zijn ze met het lijmpistool in elkaar gezet.

Na het eerste wantje was ik er eerst niet zo zeker van of ik de andere wantjes ook zou lijmen. Op sommige plekken was de rand nl wel heel breed geworden. Maar gelukkig kon ik het, toen de lijm goed droog was, wat van elkaar trekken zodat de naden wat meer gelijk werden.
De boorden lijmde ik met een dubbel geslagen boordje of een stukje kant rondom het wantje en lijmde het jutte koordje om hem mee op te kunnen hangen gelijk mee. Hier en daar ging ik nog met wat walnut stain over de wantjes om ze een wat oudere look te geven.
En daarna kon ik weer aan het leukste beginnen; het versieren!
En daarvoor gebruikte ik vanalles: groen, mini 'dennenappeltjes' gevonden in eigen tuin en wat grotere mini dennenappeltjes gevonden in het bos, jute touw, lint, knoopje, belletje, nep besjes, zelf gemaakte mini tags, zelf gemaakte roestige ster en sneeuwvlok, kraaltjes en wat ijzerdraad gekruld om een saté prikker.
De mini wantjes zijn ca. 14cm lang.


You May Also Like

0 message(s)